25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEDİZ - KÜTAHYA

Kahveci'den 'yangın denetlemesi'

ORMAN GENEL MÜDÜRÜ KAHVECİ'DEN 'YANGIN DENETLEMESİ'

Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, yangın sezonu nedeniyle çeşitli incelemeler yapmak üzere Gediz Orman İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Orman Koruma Daire Başkanı Nurettin Doğan ve Koruma Şube Müdürleri ve Kütahya Orman Bölge Müdürü Cumali Akın ile birlikte helikopterle Gediz'e gelen Orman Genel Müdürü Osman Kahveci'ye Gediz Orman İşletme Müdür Vekili Huriye Öztürk, İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları karşıladı.

Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, Gediz Orman İşletme Müdürlüğü, Şaphane İşletme Şefliği ve Abide Yangınla İlk Müdahale Ekip Merkezinde inceleme ve denetlemeler yaptı. Yangın sezonu boyunca tüm yangın ekiplerinin dikkatli ve hazır durumda olması gerektiğini belirten Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, mevsim itibariyle orman yangınları konusunda çok hassas olunması, her an yangın olacakmış gibi hazır bulunulması, yol kenarı ve kuru ot temizliklerine çok önem verilmesi, rehabilitasyon programlarının kesinlikle uygulanması ve sıklık bakımlarına ağırlık verilmesi gibi önemli talimatlar verdi.

Bu önlemlerin ormanlar ve ülke geleceği açısından çok önemli olduğunu kaydeden Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, personelin çeşitli sorun ve önerilerini dinledikten sonra İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 12:11:02
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 12:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?