18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEDİZ - KÜTAHYA

Kat ihtilafına takaslı çözüm

Gediz İlçesi’nde, Asım Gündüz Caddesi’nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine yapılan Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının tapu ihtilafı takas yoluyla çözüldü.

Daha önce arsa karşılığı zemin ve birinci katı Gediz Belediyesi’nin olan yeni binanın tamamen Ticaret ve Sanayi Odası’na bırakıldığı, odanın kullanmakta olduğu eski binanın da belediyeye devredildiği bildirildi. Bu konuda önceki dönemde herhangi bir anlaşma sağlayamayan tarafların yapılan görüşmeler sonunda mutabakata vardığı ve yetkili kurullarca alınan kararlarla takas işleminin gerçekleştirildiği belirtildi. Gediz Tapu Müdürlüğü’nde yapılan devir teslim töreninde, taraflar arasında her iki bina için bedel farkı gözetmeksizin takas işlemi gerçekleştirildi.

Takas muamelesine Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez, Başkan Yardımcıları Ömer Aras ve Muhittin Kocadağ katıldılar. Törende imzalar atıldıktan sonra taraflar birbirini kutladı ve karşılıklı olarak tapularını teslim etti.

gediz
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 12:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?