25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEDİZ - KÜTAHYA

Küçük sporculara hayran kaldı

GEDİZ KAYMAKAM İSMAİL ÇORUMLUOĞLU KÜÇÜK SPORCULARA HAYRAN KALDI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Mert Yiğit Taekwondo Takımı'nın antrenman çalışmalarına katılan İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu küçük sporcuları çok beğendi.

Gediz Mert Yiğit Taekwondo Kulübü Antrenörü Ülkü Gülaçtı tarafında İlçe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen antrenman çalışmalarına katılan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, ilçede taekwondoya olan ilgi ve katılımların artmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Mert Yiğit Taekwondo Kulübünün, diğer il ve ilçelerde ilçeyi çok iyi temsil ederek bir özellik ve öncelik oluşturduğunu ifade eden Kaymakam Çorumluoğlu, “Başarılı çalışmalarından dolayı Mert Yiğit Taekwondo Kulübü Antrenörü Ülkü Gülaçtı ve öğrencilerini yürekten kutluyorum. Burada çocuklarımızı taekwondo sporunu öğretirken, sokaklarda ve kahvehanelerde boş vakit geçirmelerini önlemiş oluyoruz. Ayrıca bu sporun yanında verilen ahlaki değerlerle herkesin kazançlı çıktığına inanıyorum” dedi.

Gediz Mert Yiğit Taekwondo Kulübü Antrenörü Ülkü Gülaçtı, dövüş sporlarından kaçınanlara seslenerek, “Biz insanları kavga etmeyi ve çatışmayı öğretmiyoruz. Taekwondo, içinde birçok insani değerler bulunan bir spor dalıdır. Kimsenin çekinmesine gerek yok. Tüm Gediz halkını spora davet ediyorum” dedi.

GEDİZ KAYMAKAM İSMAİL ÇORUMLUOĞLU KÜÇÜK SPORCULARA HAYRAN KALDI
GEDİZ KAYMAKAM İSMAİL ÇORUMLUOĞLU KÜÇÜK SPORCULARA HAYRAN KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2009 Cumartesi 14:00:00
Güncelleme :14 Kasım 2009 Cumartesi 15:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?