16
Haziran
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

Oto galericiler sitesi inşaatı başladı

GEDİZ OTO GALERİCİLER SİTESİ'NİN İNŞAATI BAŞLADI

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, araç alım satım işi yapan oto galericileri için site yapılıyor.

İnşaat hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçede faal olarak araç alım satım işi yapan oto galericilerinin şehir dışına taşınarak bir siteye kavuşturulmasını planladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Sanayi Sitesi Bölgesinde Jandarma Karakolu arkasında yapımına başlanan Galericiler Sitesi için ihaleyi kazanan Yaşar İnşaat Firması ile 8 Mart 2011 tarihinde sözleşme imzalanarak yer tesliminin ardından inşaatın yapımına başlandığını belirtti.

Gediz Galericiler Sitesinde iki adet 5'li grup halinde olmak üzere içerisinde tuvalet ve lavabosu bulunan, tabanı seramik, dış cephesi tuğla kaplamalı, iç cephesi alçı ve plastik boyalı 15 m2 büyüklüğünde ofis şeklinde kullanılmak üzere 10 adet işyeri yapıldığını, araçların düzenli şekilde park edilebilmesi için işyerlerinin önündeki meydanın da kilit parke ile kaplanacağını ifade eden Belediye Başkanı Saraoğlu, "Oto galericiliği yapan esnaflarımız ile müşterilerin daha rahat bir şekilde alım satım yapabilmeleri için şehir dışında bir site yapmayı planladık. Uzun görüşmeler sonunda Galericiler Sitesi için Sanayi Sitesi Bölgemiz çok uygun görüldü. Sitenin yapımının tamamlanması ile bu meslekte çalışanlarımız rahatlayacak" dedi.

GEDİZ OTO GALERİCİLER SİTESİ'NİN İNŞAATI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 12:16:01
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 19:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?