30
Mayıs
2024
Perşembe
GEDİZ - KÜTAHYA

Su işleri personeline ödül

Kütahya'nın Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Dörtdeğirmen- Gediz içme suyu yeni terfi hattının yapımını gerçekleştiren ekibi plaketle ödülendirdi.


Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen iftar yemeği sırasında verilen plaket töreninde konuşan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Öncelikle hepinize afiyet olsun. İftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinde bu akşam Dörtdeğirmen- Gediz İçeme suyu Yeni terfi hattı yapımında beni doğru yönlendirerek tamamen belediyemiz kaynakları ile hattın yapımını gerçekleştiren su işleri personelimiz ve hat yapımında görev alanlara teşekkür edeceğiz. 25 yıldır gerçekleşmeyen ve içme suyu terfi hattını belediyemiz imkanları ile başarıyla tamamladık. Bu noktada artık şehrimiz içme suyuna destek sağlamış olduk. Hattın yapımında çalışan herkse teşekkür ederim” dedi.


Hat yapımında görev alan belediye su işleri personeli Şevket Uyanıker, Hali Kocabaş, Bilal Işık, Abdullah Erkan, Ahmet Bilgili ile diğer görevlilerin plaketleri Başkan Saraoğlu takdim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 13:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?