23
Mayıs
2024
Perşembe
GEDİZ - KÜTAHYA

Taraftara para cezası

Kütahya İl Spor Güvenlik Kurulu, Gökler Demirspor ile Altınkent Belediyespor arasında oynanan amatör küme maçında rakip taraftarlara küfür eden 3 taraftara yaklaşık 3 bin 500 YTL para cezası verdi.

Gediz Stadı’nda Gökler Demirspor ile Altınkent Belediyespor arasında oynanan maçta rakip taraftarlara küfür ve hakaret ettiği belirtilen Gökler Demirspor taraftarı Mehmet Ali Aktaş (24), Hasan Ali Bardakçı (23) ve Gökhan Söyler’e (20) para cezası verildi. Alkollü oldukları belirtilen 3 taraftarın taşkınlık yaparak, rakip takım taraftarlarına tahrik edici sözler söylemeleri ve küfür etmeleri üzerine polis olaya müdahale etti.

Polisin gözaltına aldığı taraftarlara, gerekli işlemlerin yapılmasının ardından Bin 112’şer YTL para cezası verildi. Gediz Kaymakamı Ali Nazım Balcıoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, sporda yaşanan her türlü seviyesizlikle sonuna kadar mücadele edileceğini belirterek, "5149 sayılı spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun yürürlüğe girdiğinde bütün kulüp yöneticilerini ve sporla ilgili kesimleri bir toplantı düzenleyerek uyarmıştık. Çirkin olayların önlenmesinde kararlıyız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2005 Cumartesi 13:26:19
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 16:07:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?