16
Haziran
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

Ticaret Odası'ndan kırtasiye yardımı

Gediz İlçesi'nde, bin 524 dar gelirli öğrenciye Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından kırtasiye yardımı yapıldı. 

Gediz ve çevresinde okuyan dar gelirli öğrencilere her yıl geleneksel olarak kırtasiye yardımı yapan GTSO, ilk yardım dağıtım yeri olarak belirlediği Altınkent Beldesi İlköğretim Okulu'nda törenle hediye dağıtımına başladı. Malzemeler, GTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili Muhittin Kocadağ tarafından Okul Müdürü Atilla Işıkkaya'ya teslim edildi. 

Kocadağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin bu yıl beşincisi gerçekleştidiği kampanya çerçevesinde Gediz ve çevresinde maddi durumu yerinde olmayan bin 524 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulunacaklarını söyledi. Başkanvekili Kocadağ, "Altınkent İlk Öğretim Okulu'nda 56 öğrenciye sembolik olarak yardım paketi dağıttık.

Gediz Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı diğer okullarda yöneticiler tarafından belirlenen bin 308 ve odamızın çalışma alanı içersinde bulunan Şaphane ilçemizde de 160 muhtaç öğrenciye aynı hediye paketlerinden dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim ettik. Her yıl düzenlediğimiz bu yardımı TOBB ile ortaklaşa yapıyoruz. Öğrencilerimizi sevindirmek bizleri çok mutlu ediyor" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 17:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?