27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEDİZ - KÜTAHYA

TOBB Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi

Kütahya’nın Gediz ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez, ikinci kez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.

365 oda ve birlik başkanıyla birlikte bin 385 delegenin oy kullandığı TOBB 64. Genel Kurulu’nda yapılan seçimde tek aday olan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu bin 362 oy alarak yeniden başkan seçildi. Daha sonra yapılan Yüksek Disiplin Kurulu seçiminde, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez 6 üye arasına ikinci kez girmeyi başarırken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Etik Kurulunda da görev aldı. Cengiz Özcan ise Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Tezcan, Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Erhan Ortaköylü, İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Keçeli ve İstanbul Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Kartal’dan oluşan 6 kişilik TOBB Disiplin Kurulu önümüzdeki 4 yıl için görev alacak.

İkinci kez TOBB Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez, yeni dönemde üstlendiği görev ile GTSO’nı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini söyledi. Başkan Dönmez, Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanlığına seçilen Kütahya Porselen A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile elele vererek bölgenin ticaret, üretim ve istihdamına katkı sağlayacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 14:47:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?