29
Mayıs
2024
Çarşamba
GEDİZ - KÜTAHYA

Ücretsiz göz taraması

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Dünya Göz Hastanesi Mobil Göz Kliniği tarafından vatandaşlara ücretsiz göz taraması yapılıyor.


Dünya Göz Hastanesi Mobil Klinik Uzman Göz Doktoru Aslıhan Öztürk, Gediz Belediyesi önünde 22 Kasım tarihine kadar devam edecek olan ücretsiz göz taramalarında halkın göz sağlığı bilincinin artırılmasını hedeflediklerini söyledi. Dünya Göz Hastanesi’nin “Türkiye ile Göz Göze” projesi kapsamında her gün saat 09.00 - 17.00 arası verilen sağlık hizmetinde günde ortalama 150-200 hasta muayene edildiğini belirten Göz Doktoru Aslıhan Öztürk, Göz Teknisyeni Selahattin Bahçıvan, Mobil Klinik Sorumlusu Serkan Polatcan ve Şöför Tufan Mutlu’dan oluşan dört kişilik ekiple hiç durmadan çalıştıklarını ifade etti.

Göz Doktoru Aslıhan Öztürk, “Hastanemizin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yapılan uygulama 4 yıldan bu yana sürdürülüyor. Bu güne kadar 55 il ve 160 ilçede vatandaşlara ücretsiz olarak göz muayenesi edildi. Tam donanımlı Mobil Kliniğimizde Göz Tansiyonu, Göz kırma kusurları, hipermetrop, miyop, astigmat gibi göz kusurları varsa teşhis edilerek vatandaşlara yönlendirmede bulunuyoruz” dedi.
Herhangi bir tedavi uygulaması yapılmayan Mobil klinik göz taramalarında ilçe halkının göz sağlığı bilinicinin gelişmesi için broşür dağıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 17:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?