16
Haziran
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

Üzümlü'de okul'a bilgisayar

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Üzümlü Beldesi'nde, Üzümlü İlköğretim Okulu'na bilgisayar laboratuarı kuruldu.
Daha önce "Bir Kitap da Benden" kampanyasıyla kütüphanesini zenginleştiren Üzümlü İlköğretim Okulu'na şimdi de bilgisayar laboratuarı kuruldu. Özel Okullar Birliği tarafından 10 adet, 3 adet de Dünya Bankası tarafından temin edilen bilgisayarlar törenle hizmete girdi. Yetkililer, laboratuarda hedeflenen bilgisayar ve donanım eksikliklerinin giderilmesi için hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.
Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ali Nazım Balcıoğlu, 2005 yılında yapılan okulun kısa zamanda eksiklerini tamamlayarak, modern bir bilim yuvası haline geldiğini belirtti. Okul idarecilerinin başarılarını kutladığını söyleyen Balcıoğlu, Gediz'deki tüm okul yöneticilerinden aynı hassasiyet ve azimli çalışmaları beklediklerini dile getirdi.
.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2006 Salı 19:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir akgün IP: 88.224.209.xxx Tarih : 28.06.2006 17:14:07
kadir akgün yani benn sene 2000 yılında üzümlü ilk öğretim okulunda öğrenin görmüştüm.bilgisayarların okula gelmesine çok sevindim.10 tane bana biraz az geldi ama ilerleyen zamanlarda inşallah artar.başarılarınızın devamını dilerimm.