16
Haziran
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

Yenikent' li gençlerin başarısı

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Yenikent Beldesi İlköğretim Okulu Güreş Takımı, Kütahya'da yapılan müsabakalarda il birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Elde edilen başarının tesadüf olmadığını dile getiren Okul Müdürü Bekir Orhan, Takım Antrenörü Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kadir Köşe tarafından çalıştırılan 12 minik güreşçinin disiplinli ve kararlı bir çalışma sonunda Kütahya'da yapılan Minik Erkekler Serbest Güreş Müsabakalarında 68 puan alarak il birincisi olduğunu söyledi.
Müdür Bekir Orhan, "Bu başarıyı elde eden takımımızın Balıkesir'de yapılacak olan bölge karşılaşmalarında ilimizi temsil ederek daha üst seviyelere tırmanacaklarını ümit ediyorum" dedi.
Takım Antrenörü Kadir Köşe ise iyi bir çalışma sonunda başarıya ulaştıklarını belirterek, "Yarışmalarda öğrencilerimizden Osman Duman, Osman Genç, Hasan Avcı, Levent Türkmen, Osman Avcı ve Fatih Bulut il birinciliği, Selahattin Avcı il ikinciliği, Kader Şahin, Süleyman Duman, Muharrem Karakoç ve Süleyman Aslan il üçüncülüğü ve Ramazan Duman da il dördüncülüğü alarak ilimizi Balıkesir'de temsil etme hakkı elde etti. Şimdi var gücümüzle çalışıp Balıkesir Bölge karşılaşmalarında çok iyi bir netice elde etmek istiyoruz. Başarılarımıza büyük katkı sağlayan Kaymakam Ali Nazım Balcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altıntaş ve Şube Müdürlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 14 Mart 2006 Salı 14:42:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fırat çevik IP: 88.242.154.xxx Tarih : 14.09.2007 12:29:58

herkezze keşekürler iyi başarı teprikler dilerim sizler le tanışmak çok isterim arkadaş olmakta sizler sökenin başarı gençlerisiniz iyi başarılar ben fırat yenikentte oturuyom