19
Mayıs
2024
Pazar
HİSARCIK - KÜTAHYA

AKP'liler Karabasan'da iftarda buluştu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Karbasan beldesinde AK Parti Milletvekili Hüseyin Tuğcu, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, Belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeği öncesinde yapılan istişare toplantısında, AK Parti Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu ve İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı belediye başkanı ve köy muhtarlarının sorunlarını dinlediler.

Şükrü Nazlı, toplantıda yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin öneminin her geçen gün biraz daha artmakta olduğunu vurgulayarak, “AK Parti hükümeti döneminde yerel yönetimlerin elleri güçlendi, imkanlar arttı, kaynaklar yerinde kullanılmaya başlandı. Yerinden Yönetim ilkesi sayesinde yatırımlar artık yerinde yapılıyor. İl Genel Meclisimiz ayda 5 oturum toplanarak gündemindeki konularla ilgili İl Özel İdare teknik ekipleri ve muhtarlarla birlikte bizzat yerinde incelemeler yaparak raporlar hazırlanmakta ve böylelikle kararların isabetli ve yerinde olmasına katkı sağlanmış olmaktadır. Önceleri sizler bürokratlara ulaşmakta büyük sıkıntı çekiyordunuz. Şimdi biz sizin ayağınıza geliyoruz. AK parti yatırım kaynaklarında önemli artışlar sağladı. Her ile ilçeye belli kaynaklar aktarıldı. Kütahya’da köylerin yüzde 85-90’nında kanalizasyon var. Alt yapı sorunları büyük oranda tamamlandı. Önümüzdeki günlerde 100 köye çocuk oyun alanları yapılacak. Ayrıca bu alanlara ağaç dikilerek parklar yapılacak. Hisarcık’ın 5 köyüne bu oyun alanlarından yapmayı düşünüyoruz. Bu arada önümüzdeki yıllarda Karbasan ilköğretim okuluna ek derslik yapılması ve Karbasan-Kütahya arası kara yolunu büyük oranda kısaltan, ancak yeterli alt yapısı ve asfalt olmadığı için kış aylarında çalışmayan Karbasan-Düşecek karayolunun 9 kilometrelik bölümünün asfaltlanma işini programa alacağız“ diye konuştu.

İftar yemeğine Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Karbasan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Hasanlar Belediye Başkanı Mehmet Altay, Şeyhler Belediye Başkanı Alaaddin Ölmez, Merkez İl Genel Meclisi üyesi Seyit Ömer Durmuş, AK Parti Kütahya Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Özbey, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Mehmet Baş, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Şen ve İbrahim Kılıç, Emet İl Genel Meclisi Üyeleri Hakan Uslu, Mehmet Taşkıran ve Köy muhtarları katıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 13:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?