25
Mayıs
2024
Cumartesi
HİSARCIK - KÜTAHYA

Ankaralı Ayşe coşturdu

ANKARALI AYŞE'DEN HİSARCIKLILARA KONSER

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde her yıl düzenlenen geleneksel '25. Kültür ve Sanat Festivali' etkinlikleri çerçevesinde sahne alan sanatçı Ankaralı Ayşe, söylediği parçalarla binlerce vatandaşa neşeli dakikalar yaşattı.

Festival alanında sahne alan Ankaralı Ayşe, konsere başlamadan yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımın beni bu güzel insanlarla buluşturduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum.Kastamonu’da akşam konserim vardı. Hisarcıklı dostlarımla sizlerle buluşmak için sabah erkenden yola çıktık. Ama herhalde arada ikili oynayan insanlar varmış. Aman diyeyim Ayşe Dinçer söz verdikten sonra sözünden dönmez. Kendim kadınım ama sözüm erkektir. Ölüm harici oraya gelmemem, gitmemem mümkün değil. Hele de söz konusu Kütahya, Hisarcık, Afyonkarahisar bu taraflar olursa“ diye konuştu.

Ayakkabılarını çıkararak seyircilerin arasına giren Ankaralı Ayşe, söylediği birbirinden hareketli parçalarla yaklaşık 5 bin kişiye müzik ziyafeti verdi. Ayrıca ikinci klibini 'kirli mendil' parçasına çekeceğini de açıklayan sanatçı, 'koçum benim' parçasını iki defa söyledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ankara’lı Ayşe’nin, bayan seyircilerle Kütahya şivesiyle konuşması seyirciyi kahkahalara boğdu

Konser sonunda Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş Hisarcık ilçesini temsilen çini tabak hediye etti. Başkan Akbaş, Ankaralı Ayşe’ye 'kirli mendil' parçasına Hisarcık ilçesinde klip çekmesi için her türlü yardımı yapacağını söyledi.

ANKARALI AYŞE'DEN HİSARCIKLILARA KONSER
ANKARALI AYŞE'DEN HİSARCIKLILARA KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 12:12:04
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 14:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?