24
Mayıs
2024
Cuma
HİSARCIK - KÜTAHYA

DSP'de Ataseven güven tazeledi

HİSARCIK DSP'DE MEHMET ALİ ATASEVEN GÜVEN TAZELEDİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Demokratik Sol Parti’nin olağan kongresinde, mevcut başkan Mehmet Ali Ataseven yeniden başkanlığa getirildi.

Hisarcık Maden İşçileri Lokalinde yapılan kongreye DSP İl Başkanı İsmail Atilay, DSP Tavşanlı İlçe Başkanı Adnan Kahyaoğlu, Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Ahmet Çümen ile delegeler katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan başkan Mehmet Ali Ataseven, “Hisarcık DSP İlçe Yönetim Kurulu olarak dönemimiz içerisinde bir genel birde yerel seçim geçirdik. 2007 Genel Seçimlerinde partimizin seçimlere CHP ile birlikte girmesinden dolayı yönetim kurulu olarak üyelerimizle beraber köy, belde ve mahalle çalışmalarında bulunduk. 2009 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde ilçemizden il genel meclisi adayı, beldelerimizden Karbasan’ da ise belediye başkanı adayı çıkararak partimizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Bunların yanı sıra Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın direktifleri doğrultusunda yapmamız gereken tüm faaliyetlerde bulunduk. Mahalle, köy ve belde çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Yeni seçilecek Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla partimizin çalışmalarına devam edeceğiz. Bizlere vermiş olduğunuz destekten ve kongreye katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. DSP Hisarcık ilçe kongresinin ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

Tek aday olan geçen dönemden beri başkanlık yapan M.Ali Ataseven, kayıtlı 27 delegeden 16’sının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Yönetim Kurulu asil üyeliklerine ise, Abdullah Yeşilyurt, Hüseyin Erdoğdu, Abdurrahman Şahin, Süleyman Çelik, Mehmet Esen, Mustafa Salıcı, Ahmet Çalışkan ve Süleyman Gökduman seçildiler.

HİSARCIK DSP'DE MEHMET ALİ ATASEVEN GÜVEN TAZELEDİ
HİSARCIK DSP'DE MEHMET ALİ ATASEVEN GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 12:49:05
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 14:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?