19
Mayıs
2024
Pazar
HİSARCIK - KÜTAHYA

Ege Belediyeler Birliği toplantısı Bodrum'da yapıldı

Belediyemizin üyesi bulunduğu ve Belediye Başkanımız Nihat Helvacı nın yönetim kurulu üyesi olduğu Ege Belediyeler Birliği Eylül ayı yönetim kurulu toplantısı ve 2005 yılında yürürlüğe girecek olan analitik bütçe sistemi ile ilgili seminer Bodrum'da da 22-26 Eylül 2004 tarihleri arasında Belediye Başkanımız Nihat Helvacı'nın da katılımıyla yapıldı.

Encümen toplantısının gündeminde Yeni Belediye yasası ve Mahalli idareler birligi tasarısı Ege Belediyeler birliğinin Bölgesel starejik planının hazırlanması için üc kişilik komisyon kurulması koınuları görüşüldü. Toplantıya ayrıca Muğla Valisi, Bodrum Kaymakamı ve Bodrum Belediye Başkanıda katıldı.

Toplantıdan sonrada İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Erol Göksu İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Kontrolörler Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız ve Başkontrolör Haluk Nalçakar Analitik Bütçe Kamu İhale Kanunu Yeni Mahalli İdareler Yasası ve Kamu Mali yönetimi ve Kontrol Kanunu hakkında açıklayıcı bilgi verilen seminer yapıldı.

 

Yayın Tarihi : 11 Ekim 2004 Pazartesi 23:34:57
Güncelleme :2 Nisan 2005 Cumartesi 17:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?