28
Mayıs
2024
Salı
HİSARCIK - KÜTAHYA

Emniyet amiri ve 5 polise takdirname

HİSARCIK'TA EMNİYET AMİRİ VE POLİSLERE TAKDİRNAME

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, görevinde üstün başarı gösteren İlçe Emniyet Amiri ve 5 polis memuru Kaymakam Hakan Şeker tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

İlçede emniyet hizmetleri alanında yapmış oldukları üstün ve gayretli çalışmaları ile vatandaş kamu kurum ve kuruluşları ile sağlanmış olan yakın diyalog ilgi ve alakadan dolayı takdirname ile ödüllendirilen Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör ile Polis Memurları Murat Kızılçay, Sadi Yalçın, Kenan Akar, Hasan Bengiler ve Fatih Acar için İlçe Kaymakamlığında ödül töreni düzenlendi.

Törende konuşan İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör, ilçede genel anlamda diğer ilçelere göre olay bakımından faili meçhul olay olmadığını vurgulayarak, “Bu da bizi başarılı kılan en önemli unsurdur. Bu nedenle de geçen yıl İl Emniyet Müdürümüz tüm personelimizi Teşekkür belgesi ile bizi de takdirname ile ödüllendirmiştir. Yine Emniyet Müdürümüzün başarılı çalışmalarımızdan dolayı tüm personelimiz için Bakanlığımıza bir taltif sunumu var. Bizim açımızdan bunların fark edilmesi önemli. Burada takdir alan arkadaşlarımız bir nevi diğer çalışan personelimizi de temsil etmektedir. Tabi ki aynı anda herkese takdirname vermemiz mümkün değil, ancak çalışma süreci içerisinde başarılı gördüklerimizi ödüllendiriyoruz. Bizleri bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum “ dedi.

İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, “ Polisimizin gece gündüz özverili bir şekilde ilçemizin güvenliğini sağlanması konusunda bugüne kadar büyük başarıları olmuştur. Bizde bu konuyu değerlendirdik ve görevlerinde üstün başarı gösteren Emniyet Amiri ve Polis Memuru arkadaşlarımıza takdirname vermeyi uygun gördük. Başta Emniyet Amirimiz ve Polis Memuru arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artık günümüzde emniyetimiz kendiliğinden hareket edebilme kapasitesine sahiptir. Örneğin MOBESA’ya bakarak ve izleyerek herhangi bir talep olmaksızın olaylara müdahale edebilmektedir. Bu şekilde hareket edebilme kabiliyetini göstermiş olması emniyetin gösterdiği çok büyük bir başarıdır. 24 saat esasına göre çalışan kurumlardan da bu beklenir zaten. Vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamak için gece gündüz demeden büyük fedakârlıklarla çalışan tüm emniyet personelini yürekten kutluyorum “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından, İlçe Emniyet Amiri ve 5 polis memuru Kaymakam Hakan Şeker tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122. maddesi uyarınca takdirname ile ödüllendirildi.

HİSARCIK'TA EMNİYET AMİRİ VE POLİSLERE TAKDİRNAME
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 17:32:00
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 17:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?