25
Mayıs
2024
Cumartesi
HİSARCIK - KÜTAHYA

Emniyetten kan bağışına destek

HİSARCIK EMNİYETİ'NDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Hisarcık ilçesinde, Kütahya Kızılay Kan Bağış Merkezi'nce başlatılan kan bağışı kampanyasına İlçe Emniyet Amirliği de destek verdi.

Kızılay Kan Bağış Merkezi'nce merkez polis noktasında başlatılan ve gün boyu süren kan alma işlemlerinde İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör başta olmak üzere bazı polis memurları kan bağışında bulundu.

Dr. Ramazan Ünal, “ Kan bağışlamaktan korkmamak gerekir. Çünkü kan vermenin sağlığımız açısından da büyük yararları ve faydaları vardır. Verilen her kan bağışı bir hayat kurtaracaktır. Kan bağışçısı her kan verdiğinde; AIDS, hepatit B, hepatit C, frengi ve kan grubu taramasından ücretsiz olarak yararlanmış olur. Tüm bunların da ötesinde, kan bağışlayan kişi hiçbir kişisel çıkar düşünmeden insan hayatı kurtarmanın manevi huzurunu yaşayacaktır. Kızılay ve şahsım adına kan bağışına destek olan İlçe Emniyet Amirliği personeline ve Belediye Başkanlığı’na, ayrıca bağışlarını esirgemeyen saygıdeğer halkımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör , “Toplumsal sorumluluğumuz gereği, kan bağışının herkes için bir yurttaşlık görevi olduğu bilinciyle, kara gün dostu Kızılay’a kan bağışında bulunarak destek oluyoruz. İlçe Emniyet Amirliği personeli olarak böylesine yaşamsal bir konuda her zaman olduğu gibi bundan sonrada Kızılay’a kan bağışında bulunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kan bağışı kampanyasına yaklaşık 60 kişinin katıldığı, durumu uygun görülen 57 kişinin kan verebildiği öğrenildi.

HİSARCIK EMNİYETİ'NDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 14:03:01
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 18:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?