18
Mayıs
2024
Cumartesi
HİSARCIK - KÜTAHYA

Görme engelli öğrenciye bilgisayar

HİSARCIK KAYMAKAMINDAN GÖRME ÖZÜRLÜ ÖĞRENCİYE BİLGİSAYAR DESTEĞİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık tarafından görme özürlü lise öğrencisi Recep Aydeniz’e dizüstü bilgisayar alındı.

İlçeye bağlı Kutluhallar köyünde oturan ve Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1.sınıfta okuyan görme özürlü Recep Aydeniz’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Dizüstü bilgisayarı makamında görme özürlü lise öğrencisi Recep Aydeniz’e teslim eden Kaymakam Hakan Şeker yaptığı konuşmada, nitelikli bireylerin yetişmesinde teknolojinin gerekli olduğunu vurgulayarak, “Çağımız teknoloji çağı. Görme özürlülerin teknolojiye daha çok ihtiyaçları var. Teknoloji onlar için aynı zamanda bir iletişim kaynağı. Bu yüzden onların teknolojiye daha büyük gereksinimleri var. Kaymakamlık olarak hediye ettiğimiz diz üstü bilgisayarın genç öğrencimize derslerinde çok faydasının olacağını ve başarısını da artacağı kanaatindeyim “ dedi.

Kendisine hediye edilen bilgisayarın sınavlara hazırlanmada çok işine yarayacağını belirten Recep Aydeniz, kendisine verilen destek nedeniyle Kaymakam Hakan Şeker’e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 12:34:01
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 15:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?