24
Mayıs
2024
Cuma
HİSARCIK - KÜTAHYA

Hisarcık'ı çocuklar yönetti

HİSARCIK İLÇESİNİ BİR GÜNLÜĞÜNE ÇOCUKLAR YÖNETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Hisarcık ilçesinde öğrenciler bir günlüğüne ilçeyi yönetti. Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Abdurrahman Kanat ilçe Kaymakamı, Atatürk İlköğretim Okulu 5. Sınıf Öğrencisi Süleyman Candan Garnizon Komutanı, Atatürk İlköğretim Okulu 5. Sınıf Öğrencisi Hilal Ergün İlçe Emniyet Amiri, Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Nuray Kavkacı Milli Eğitim Müdürü, Atatürk İlköğretim Okulu 5. Sınıf Öğrencisi Yılmaz Uyan Belediye Başkanı oldu.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Salim Aydın, Sınıf Öğretmeni Tuğba Yılmaz ve 5. Sınıf öğrencisi Nuray Kavkacı önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Nuray Kavkacı, “Atatürk’e bugünü bizlere armağan ettiği için ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle siz büyüklerimin bana gösterdiği bu tebessümü en iyi şekilde değerlendireceğim. Her şeyi dört dörtlük başaramasam da sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağım. Eğitim ve öğretimin ne kadar önemli olduğunun biz öğrenciler farkındayız. Bu nedenle elimizden geleni yapacağız. Çalışkan olmak bizlerin, hepimizin dileği. Sizlerin bildiği gibi bu yüce günde küçük kardeşlerimiz ve bizler de bugünün önemini anlıyoruz ve bugününün mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, “ Bizler bu ülkeye hizmeti en büyük görev kabul eden yöneticiler olarak yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin böyle başarılı, zeki, iyi duygulara ve güzel davranışlara sahip olması bizleri umutlandırıyor. Yarınlarımızı bırakacağımız gençlerin bize güven vermesi ülkeyi koruma, ülkeyi yücelme emanetini devredeceğimiz gençleri gördükçe gelecek adına umutlanıyoruz. Kesinlikle karamsar değiliz. Tüm gençlerimize bu güzel günü coşkuyla, mutlulukla sevinçle kutlamalarını diliyoruz. Günleri kutlu olsun “ diye konuştu.

İlçe Kaymakamı makamına oturan Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Abdurrahman Kanat, İlçe Milli Eğitim Müdüründen, Cumhuriyet ilköğretim okulundaki öğrencilerin dersleri daha iyi anlayabilmeleri için okula projeksiyon cihazı alınmasını, okul bahçelerine çöp bidonu konmasını ve kum havuzu yapılmasını istedi.

Kaymakam Hakan Şeker, Nuray Kavkacı ve Abdurrahman Kanat’ a birer kol saati hediye etti.

HİSARCIK İLÇESİNİ BİR GÜNLÜĞÜNE ÇOCUKLAR YÖNETTİ
HİSARCIK İLÇESİNİ BİR GÜNLÜĞÜNE ÇOCUKLAR YÖNETTİ
HİSARCIK İLÇESİNİ BİR GÜNLÜĞÜNE ÇOCUKLAR YÖNETTİ
HİSARCIK İLÇESİNİ BİR GÜNLÜĞÜNE ÇOCUKLAR YÖNETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 15:51:03
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 16:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?