31
Mayıs
2024
Cuma
HİSARCIK - KÜTAHYA

Hisarcık'ın rüyalarını gerçekleştireceğiz

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Hisarcık ilçesinde okul idarecileri ve öğretmenlerle yapılan 2008-2009 eğitim-öğretim yılı başlangıç toplantısına katıldı

Muhammet Şahinkaya, toplantı öncesi Hisarcık Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Belediye Düğün Salonu'nda okul idarecileri ve öğretmenlerle yapılan 2008-2009 eğitim öğretim yılı başlangıç toplantısına katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, burada yaptığı konuşmada, ”Sorunlarınızı yerinde tespit etmek ve sizinle beraber olduğumuzu deklare etmek için bugün buralara geldik. Bizim derdimiz milletimizin derdidir. Biz milletin dertleriyle dertleniyor, milletin sıkıntılarıyla sıkıntılanıyoruz. Çünkü bu milleti çağdaş medeniyet seviyesine çıkaracak bizden başka hiç bir ekip yoktur. Değişim ve gelişimin mimarları bizleriz.

Biz değişim ve gelişimi sağlayacağız. Bunun sonunda da mutlu ve müreffeh Türk toplumunu oluşturacağız. Bu bölgenin insanının iyi eğitilmekten başka çaresi yok. Tek çıkar yol var insanımızı iyi eğiteceğiz. Velilerimiz bizlere en kutsal varlıklarını alıp teslim ediyorlar. Bunu yaparken gözlerini bile kırpmıyorlar. Ben bu düşünceler hafızamda canlandığı zaman ürperiyorum. O kadar sorumluluk altına giriyoruz ki. Samimiyetimle söylüyorum eğer vücudumun uykuya ihtiyacı olmasa uyumayacağım. Niçin böyle arkadaşlar, bakın Sakarya ve Çanakkale yakınımızda. Burada insanlar kanıyla toprağı yoğurarak vatan haline getirdiler. Bizden bugün hiç kimse böyle bir şey istemiyor. Sadece bizden istenen biraz daha akli ve mantıklı çalışmak. Zaten bizde ekip olarak bunu ulusumuzdan, ülkemizden ve bölgemizden esirgemiyoruz. Gerçekten şuradaki ekipten çok kararlı vizyon sahibi ileri ufuk olan bir görüntü aldım. Bu anlamda gururlandım, ümitlendim. Hisarcık’ın geleceğine gerçekten ümitli bakmaya başladım. Sizinle çok iyi işler yapacağız. Her gittiğim yerde şu olmuştur. Milletin hayalini, deneyini, rüyada göremediklerini biz gerçekleştirmişizdir.

Hisarcık’lıların rüyalarını da beraber gerçekleştireceğiz. Bu arada benim yönetim felsefemi de izah etmiş olayım. Tamamen gönül bağıyla kurulan bir yönetim anlayışı olacak bundan sonra. İl Müdürünü ne zaman istiyorsanız arayıp bulabilecekseniz. Ne zaman sesimi duymak isterseniz duyacaksanız .Hangi işte sıkıntınız varsa ben orada sizin yanınızda olacağım. Bu yola beraber çıktık. Bizim yönetim anlayışımızda ben yok, beyin ve ayaklar yok. Biz varız. Bizim için taşıma şoförümüz, okulumuzun hizmetlisi, sokaktaki esnaf, karşılaştığımız vatandaş da bu sistem için birinci değerdir .Hiç birimizin birbirimizden ileri ya da geri kalır yanı yoktur.Başarı varsa hepimizindir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 15:15:21
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 15:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?