19
Mayıs
2024
Pazar
HİSARCIK - KÜTAHYA

Jandarmaya takdirname

HİSARCIK KAYMAKAMINDAN JANDARMAYA TAKDİRNAME

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, emniyet hizmetleri alanında yaptıkları üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli 4 rütbeli personel Kaymakam Hakan Şeker tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Emniyet hizmetleri alanında yaptıkları üstün ve gayretli çalışmaları, vatandaşa göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakaları, ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile sağlamış oldukları yakın diyaloglarından dolayı takdirname ile ödüllendirilen İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jan.Bçvş. Recep Kolalı, Jan.Üçvş. Mehmet Sönmez, Uz. Jan. III. Kad.Çvş. Hakan Günay, Uz. Jan.II. Kad. Çvş. Yücel Tonguç Erkal için İlçe Kaymakamlığında ödül töreni düzenlendi.

Törende konuşan İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, “ Jandarma olmak zordur. Görev açısından 24 saat esasına göre çalışılıyor. Böyle ulvi ve güzel bir görevi icra etmiş olmak takdire şayandır. Bir olay esnasında ve sonrasında güvenlik tedbirlerini almak, olayın faillerini bulmak insanların devlete olan bakışını değiştiriyor. Vatandaşlarımız devletin zor günlerinde kendilerinin yanında olduğunu görüyor. Böyle olunca da insan yaptığı işi daha severek yapıyor. Son dönemde emniyet hizmetleri alanındaki başarılı ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum “ dedi.

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığında görevli 4 rütbeli personel Kaymakam Hakan Şeker tarafından 5442 sayılı İl idaresi Kanunu’nun 31. maddesi uyarınca takdirname ile ödüllendirildi.

HİSARCIK KAYMAKAMINDAN JANDARMAYA TAKDİRNAME
HİSARCIK KAYMAKAMINDAN JANDARMAYA TAKDİRNAME
HİSARCIK KAYMAKAMINDAN JANDARMAYA TAKDİRNAME
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 11:26:03
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 11:59:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?