22
Mayıs
2024
Çarşamba
HİSARCIK - KÜTAHYA

Karaağıl'da yol seferberliği

Hisarcık'ın Karaağıl Köyü’ne yapılacak asfalt yolun altyapı çalışmaları, köylüler tarafından imece usulüyle tamamlandı.

Hisarcık Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 3.5 kilometrelik yolun asfaltlanmadan önce gerekli altyapı çalışmalarının, köy halkının yardımıyla yapıldığını söyledi. Kaymakamlık olarak köy halkına yalnız çimento ve iş makinesi yardımında bulunduklarını belirten Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, "Köylüler, bütün altyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu, asfalta hazır hale getirdiler. Karaağıl Köyü halkının bu çalışmasının, diğer köy halklarına da örnek olmasını umuyorum" dedi.

Köy Muhtarı Naim Şahin de, yüksek rakımlı bir orman köyü olan Karaağıl’ın yolunun, kış aylarında zaman zaman kapandığını, bu yıl asfaltlanması kararlaştırılan 3.5 kilometrelik yolun, bir an önce tamamlanması için altyapı çalışmalarını kendilerinin üstlendiğini ifade etti.

20 - 25 kişilik bir ekibin 10 günlük çalışması sonucu yolun altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Şahin, "Köy halkı, bu çalışmayla devletimizi yaklaşık 3 bin YTL’lik bir külfetten kurtardı. Şimdi sıra devletimizde. Kış gelmeden yolumuzun bir an önce asfaltlanmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 15:19:40
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 13:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali ESKIKÖY IP: 84.61.6.xxx Tarih : 10.08.2005 01:22:06
DAHA BUNDAN BASKA NE OLABILIR KI MUSTAFA YA LÜTFÜ ATASEVER E SELAMLAR ALI ESKIKÖY