23
Mayıs
2024
Perşembe
HİSARCIK - KÜTAHYA

Kütahya Hisarcık'ta DYP'nin başkan adayı açıklandı

Kütahya’nın Hisarcık İlçesi’nde Doğru Yol Partisi’nin belediye başkan adayının Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan olduğu açıklandı.

Bir süre önce Belediye Başkanı Nihat Helvacı’nın DYP’den istifa ederek AK Parti’ye katılması üzerine arayışa giren DYP ilçe teşkilatı, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan’a adaylık teklifi götürdü. Bugün parti binasında yapılan törende, Çalışkan’a DYP rozetini takan İlçe Başkanı İbrahim Türkyılmaz, "Partimiz bugüne kadar insanımızın yüzünü güldürmüş ve milletimizin güvenini kazanmıştır. Parti olarak herkese karşı gönlümüz ve kucağımız açıktır. Önümüzdeki süreç, birleşip bütünleşme ve çalışma sürecidir" dedi.

Türkyılmaz, teşkilat olarak adaylarının Çalışkan olduğunu, ancak başka aday adaylarının da çıkmasını istediklerini bildirdi.

Daha sonra söz alan Yusuf Çalışkan, "Ziraat Odası Başkanlığı yaptığım sürece halka ve çiftçilerimize verdiğim hizmetlere siyasi kulvarda da devam etmek için bu göreve talip oldum. Merkez sağın tek adresinin DYP olduğuna inandığım için bu partiyi seçtim. Seçildiğim takdirde halkımı mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

KÜTAHYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2003 Cuma 17:41:17
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 17:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?