29
Mayıs
2024
Çarşamba
HİSARCIK - KÜTAHYA

Liselilerden örnek davranış

Kütahya'nın Hisarcık Çok Programlı Lisesi öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri para ile dar gelirli öğrenci ailelerine gıda yardımında bulundular.


Öğrencileri bu örnek davranışından dolayı tebrik ettiğini söyleyen Hisarcık Çok Programlı Lise Müdürü Mehmet Ali Özdemir, "Okulumuz 12 Türkçe Matematik Sınıfı öğrencileri ve ingilizce öğretmeni Akif Kırcalı’nın organizasyonu ile sosyal etkinlik dersi çerçevesinde öğrencilerimizin harçlıklarından biriktirdikleri 200 YTL ile hazırladıkları temizlik ve gıda paketlerini okullarında bulunan fakir arkadaşlarının ailelerine ulaştırılmak üzere okul idaresine teslim etmişlerdir. Okul idaresi olarak gıda paketlerini tespit ettiğimiz dar gelirli öğrenci ailelerine kendi araçlarımızla evlerine kadar giderek teslim edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:27:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erdoğan GÜMÜŞAY IP: 88.250.224.xxx Tarih : 10.10.2008 10:33:04

Hisarcık Çok Programlı Lisesi kültürel ve sosyal etkinliklerin yanında eğitim adına yapmış oldukları örnek davranışlarla daima ilklerin okulu olmuşlardır. Okul Aile Birliği Başkanı olarak guru duydum.Başta okul idarecileri olmak üzere tüm öğretim görevlilerini ve öğrencilerimizi yürekten kutlarım.