18
Mayıs
2024
Cumartesi
HİSARCIK - KÜTAHYA

Muhtarlarla istişare toplantısı

HİSARCIK'TA İSTİŞARE TOPLANTISI

Kütahya’nın Hisarcık Kaymakam Hakan Şeker, köy ve mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Sadık Yavuz, Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Hakan Üner, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Kilitçi, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse, İl Genel meclisi Üyeleri Mustafa Şen ve İbrahim Kılıç ile 37 köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Toplantıda muhtarlara, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Kilitçi tarafından 'Ana Kız Okuldayız' kampanyası, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Hakan Üner tarafından yeni uygulamaya geçen aile hekimliği, Garnizon Komutana Sadık Yavuz ve İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör tarafından da kontör dolandırıcılığı, hırsızlık, kalpazanlık, kapıdan satış dolandırıcılığı ile genel asayiş konularında bilgiler verildi.

Daha sonra muhtarların görüşleri doğrultusunda, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'nde bir yıl süre ile Merkez 82.Yıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Taş ve Karaağıl Köyü Muhtarı Mustafa Korkmaz’ın görev yapması uygun görüldü.

HİSARCIK'TA İSTİŞARE TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 11:51:03
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 12:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?