25
Mayıs
2024
Cumartesi
HİSARCIK - KÜTAHYA

MYO müdürleri toplandı

DPÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLERİ HİSARCIK’TA TOPLANDI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne (DPÜ) bağlı 9 Meslek Yüksekokulu Müdürü, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Güner Önce’nin başkanlığında Hisarcık’ta toplandı.

Rektör Güner Önce, toplantı öncesinde MYO ek inşaatında incelemelerde bulundu. Toplantının ardında Onur Restoranda Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ömer Zafer Güven tarafından onurlarına verilen akşam yemeğinde bir açıklama yapan Prof. Dr. Güner Önce, “ Toplantı çok yararlı geçti. Özellikle Meslek Yüksekokullarındaki öğrencilerinin psikolojik sosyal sorunları ve çözüm önerileri neler olabilir onlar üzerinde konuştuk. Bu arada Hisarcık Meslek Yüksekokulunun yeni inşaatını görmekten memnun oldum. Gerçekten büyük ve güzel bir inşaat. Tabi orada biz sanıyorum 3-4 bölüm daha açma imkânına sahip oluruz. Belediye Başkanı ve yöre halkı gereken ilgiyi gösteriyor. Onun da farkındayım. Bu işbirliğimiz devam edecektir. Okulumuz büyüdükçe Hisarcık büyüyecektir. Hisarcık büyüdükçe şehirciliği geliştikçe, öğrencilerimiz bu ilçeden mutlu oldukça, biz de heves ve heyecanla gereken katkıları yapacağız. Hisarcığın iyi yolda gittiğini görüyorum. Hızını kesmedi maşallah hatta da hızlandı bunu da izlemekten ve görmekten mutluyum “ diye konuştu.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Ömer Zafer Güven’in DPÜ Rektörü Prof. Dr. Güner Önce’nin başkanlığında meslektaşları onuruna Onur Restorant'taverdiği akşam yemeğine Hisarcık Kaymakamı Hakan Şeker, Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hisarcık İlçe Başkanı Ahmet Bülbül, Hisarcık Meslek Yüksek Okulunda görev yapan akademisyenler katıldı.

Dumlupınar Üniversitesi’ne (DPÜ) bağlı Meslek Yüksekokulu Müdürleri toplantısının gelecek ay Emet ilçesinde yapılacağı açıklandı.

DPÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLERİ HİSARCIK’TA TOPLANDI
DPÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLERİ HİSARCIK’TA TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 13:21:01
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 18:18:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?