26
Mayıs
2024
Pazar
HİSARCIK - KÜTAHYA

Öğrencileri büyüleyen gösteri

Kütahyalı 51 yıllık illizyonist Mehmet Gümüştekin, Hisarcık ilçesi Atatürk ilköğretim okulu öğrencilerine sunduğu birbirinden güzel illizyon gösterileriyle herkesi büyüledi.

Atatürk İlköğretim Okulu Salonu'nda, öğrencilere bir gösteri yapan Gümüştekin, yaptığı illüzyonlarla öğrencileri şaşkına çevirdi. Özellikle bir erkek öğrenciye yumurta yumurtlatma gösterisi kahkahalara neden oldu. Daha sonra sigaranın zararlarını göstermek amacıyla sigaranın dumanını peçeteye üfleyerek üzerinde oluşan nikotin tabakasını öğrencilere gösteren Gümüştekin’in, öğrencilere içki ve sigaradan uzak durmalarını telkin etmesi, gösteriyi izleyen öğretmenler tarafından takdirle karşılandı.

Yaklaşık bir saat süren gösteri sonunda minik öğrenciler illiyonist Mehmet Gümüştekin’ i gösteriler hakkında sordukları sorularla terlettiler.
İllizyon gösterisi hakkında bilgi veren Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Coşar, “Eğitim öğretim faaliyetlerimizin yanı sıra imkânlarımız çerçevesinde sosyal ve kültürel etkinliklerimizde devam etmektedir. Bu etkinlikler çerçevesinde okulumuz salonunda öğrencilerimize hemşehrimiz illüzyonist Mehmet Gümüştekin tarafından bir illüzyon gösterisi sunuldu. Öğrencilerimiz bu gösterileri merak ve heyecan ile izlediler. Zaman zaman öğretmen ve öğrencilerimiz sahnede illüzyon gösterilerine yardımcı olarak çıktılar. Öğrencilerimiz gösteri boyunca doyasıya eğlendiler. Bu tür etkinliklerimiz yıl içinde devam edecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 14:47:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?