26
Mayıs
2024
Pazar
HİSARCIK - KÜTAHYA

Servis şoförleriyle toplantı

HİSARCIK’TA 'TAŞIMA' TOPLANTISI

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce öğrenci taşıyan servis şoförleriyle 'taşıma değerlendirme toplantısı' yapıldı.

Çok Programlı Lise de yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Değirmenci, Atatürk ilköğretim okulu Müdürü Mehmet Coşar, Cumhuriyet ilköğretim Müdürü Salim Aydın ve öğrenci taşıyan 30 servis şoförü katıldı.

Toplantı hakkında bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, “ Taşıma değerlendirme toplantısında taşıma minibüslerinin işleyişleri, tertip ve düzeni, domuz gribi ile ilgili neler yapıldı? Neler yapılıyor? Neler yapılmalı? Bunlarla ilgili bilgiler verdik. İşleyişler ve işleyişlerdeki aksaklıklar hakkında, zaman zaman öğrencilerin getirilip götürülmesinde ve teslimatında bir takım aksaklıklar tespit ettik. Bu konularda uyarılarda bulunduk ve bundan sonraki denetimlerde tekrarı olursa yasal işlem yapılacağı uyarsında bulunduk. Bunun dışında öğrenci minibüslerinde yolcu ve eşya taşındığı konusunda bizlere ihbarlar geliyordu. Bunların olmaması gerektiğini bir kez daha vurguladık. Ayrıca kılık kıyafetlerinin düzenli olması, öğrencilere davranışlarının ne şekilde olması gerekeceği konusunda açıklamalarda bulunduk. Bu arada acil durumlarla ilgili yeni bir telefon zinciri sistemi geliştirdik. Önceki dönemlerde kar veya hastalık tatili olduğunda servis şoförlerinin haberi olmuyor ve boşu boşuna gelip gidiyordu. Yeni uygulamaya koyduğumuz telefon zinciri sayesinde servis şoförlerine daha çabuk ve kısa zamanda ulaşabileceğiz “ diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 11:07:02
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 17:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?