19
Mayıs
2024
Pazar
HİSARCIK - KÜTAHYA

TİENS sağlık ürünlerini tanıttı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, bir şirket tarafından halka daha sağlıklı beslenme ve sağlık ürünleri konusunda tanıtım toplantısı yapıldı.

Belediye Düğün Salonunda verilen konferansta konuşan TİENS Şirket Eğitimcisi Gamze Öztürk, “TİENS 1995 yılında kurulmuş ve 1998 yılında tüm dünyaya yayılmış bir şirkettir Türkiye’de bioaktif gıdalar ve iyileştirici özelliğe sahip medikal cihazların tanıtımını yapmaktadır.2006 yılı haziran ayında Türkiye’ye gren şirketimiz kimyasallardan tamamen arındırılmış olan gıdaları insanların rahatsızlıklarında gıda takviyesi olarak doktor gözetiminde kullandıkları ilaçlarla dahil birlikte kullanabildikleri gıda takviyelerini insanlara sunarak bir şekilde kimyasallardan insanları uzaklaşmaya çalışan bir şirkettir” dedi.

Amaçlarının insan sağlığını koruyarak topluma hizmet vermek olduğunu söyleyen Öztürk, ”Bioaktif gıdalarla da rahatsızlığı olan insanların doktor gözetimde kullanmış oldukları ilaçları kullanırlarken aynı zamanda da gıda takviyelerini de kullanarak bir süre sonra doktorların vermiş oldukları ilaçları doktorların kendileri keserek rahatsızlıklarının tedavi olmalarında yardımcı olmaktadırlar. Bunlar vücudumuzun ihtiyacı olan ana elementler, mineraller, proteinler ve vitaminlerin tamamını yükleyen gıda takviyeleridir. Aklınıza gelebilecek her türlü rahatsızlıkta saç dökülmesinden tutunda iç organlardaki tüm rahatsızlıklarda özellikle kilo sorunlarında ve özellikle kilo sorunlarında kullanılabilecek gıda takviyesidir. Ayrıca iyileştirici özelliğe sahip medikal cihazlar var. Bu cihazları da Türkiye’ye henüz yeni yeni sokmaya başladık. Masaj ölçüm cihazı ve çok fonksiyonlu yastık adı altında iki cihazımız Türkiye’ye girdi. Bu iki cihazdan birisi olan masaj cihazı adı altında satılan Tansiyon dengeleme cihazı. Bu cihaz Sağlık Bakanlığından onaylı olan CE sertifikalıdır. Tansiyonu hastası olan kişi tansiyonunun düşük veya yüksek olduğunu kendisini tahmin edebilir.Çünkü bunun belirtileri vardır..Böyle bir durumda eline cihazı eline alıp kendi kullanımında hiçbir metal olmayan bileğinin üzerinde 7-8 dakika gezdirmesi sonucunda tansiyonu dengeleyen bir cihazdır. Dünyada tektir. Bu cihaz bir mucizedir .Özellikle medikal firmalar büyük şehirlerle ilgili çok ciddi çalışmalar yapmaktadır Şu anda 200 çeşit ürün portföyü olan şirketimizin Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre onaylı olanlarının satışını biz Türk halkına yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:37:44
Güncelleme :9 Şubat 2009 Pazartesi 18:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?