19
Mayıs
2024
Pazar
HİSARCIK - KÜTAHYA

Validen 'hayırlı olsun' ziyareti

KÜTAHYA VALİSİ, HİSARCIK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu ile birlikte Hisarcık ilçesini ziyaret ederek, ilçeye yeni atanan kaymakam, garnizon komutanı ve emniyet amirine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Vali Şükrü Kocatepe Hisarcık ilçesine yeni atanan Kaymakam Mustafa Koç’u makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Burada Belediye Başkanı Mehmet Akbaş ve daire amirlerinin tek tek hatırlarını soran ve sorunları hakkında bilgi alan Kocatepe, "Dilerim Hisarcık’ta güzel bir dayanışma örneği göstererek geçmişte eksik kalmış hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde tamamlarsınız. Gördüm ki ilçede Kaymakam, Bölük Komutanı ve Emniyet Amiri de yeni göreve başlamış. Önemli olan vatandaşımıza güler yüz ve yakınlık göstermek. Vatandaşımızın beklediği o. Biz devlet olarak şefkatimizi, sevgimizi ve sıcaklığımızı göstermeliyiz. Bu bölgenin insanı iyidir, makuldür çok fazla sıkıntı vermez" diye konuştu.

Vali Kocatepe’ye kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür eden Kaymakam Mustafa Koç, "Burada bulunan farklı yer ve şehirlerden gelen arkadaşların Hisarcık’lı olma üstünlüğünde birleştiklerini gördük. Bizlerde inşallah sizlerin emir ve destekleri doğrultusunda hep birlikte ilçemizin eksikliklerini tespit edip, ihmal edilmiş noktalar varsa bunları çözüme kavuşturmak için elbirliğiyle gayret göstereceğiz" dedi.

Daha sonra yeni göreve başlayan Garnizon Komutanı Ahmet Özenç ve İlçe Emniyet Amiri Tarık Türkoğlu’na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Vali Şükrü Kocatepe Toplum Sağlığı Merkezini ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Vali Kocatepe’nin ziyareti esnasında Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, İlçe Emniyet Amiri Tarık Türkoğlu, Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, Hasanlar Belediye Başkanı Mehmet Altay, Karbasan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Şeyhler Belediye Başkanı Alaaddin Ölmez, Dereköy Belediye Başkanı İsmail Akbulut, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şen ve daire amirleri hazır bulundu.

KÜTAHYA VALİSİ, HİSARCIK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
KÜTAHYA VALİSİ, HİSARCIK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 12:58:00
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?