5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

22 ayrı noktada çalışma var!

BAŞKAN ERGÜN: 'MANİSA’DA 22 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA VAR'

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ile birlikte Yeni Cami Caddesi’nde devam eden kaldırım, bordür ve parke taşı döşenmesi çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni Garaj’dan Yeni Cami’ye kadar olan hatta devam eden çalışmaların hafta sonuna kadar tamamlanacağını belirten Başkan Ergün, çevre esnafının memnuniyetiyle karşılaştı. Çalışmaların olumlu olduğunu belirten esnaflar, Başkan Ergün ve ekibine teşekkür etti. Garaj’dan Yeni Cami’ye kadar olan hattın çok kötü durumda olduğunu belirten Başkan Ergün, “Burada özel andezit taşıyla kaldırımları biraz daha genişleterek, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla böyle bir uygulama başlattık. Mevcut caddeyi de parke taşıyla döşeyerek, tahmin ediyorum hafta sonuna kadar buradaki çalışmayı bitirmiş oluruz” dedi.

Aynı anda Dört Mahalle Ele Alınacak

Yeşillendirme ve ışıklandırma çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Yeni Cami Caddesi’nde çok güzel bir yürüyüş, sevgi yolu ortaya çıkaracaklarını belirten Başkan Ergün, “Burası Manisa’nın giriş noktası. Garajdan Manisa kent merkezine insanlar bu yolları kullanarak gidiyor. Şu anda Manisa’da yeni başlayanların haricinde 22 ayrı noktada çalışmamız var. Manisa’yı tam manasıyla güzelleştirinceye kadar çalışacağız. Tedaş’ın çalışmaları kentin her bölgesini bozdu. Biz de bozulan bu yerlerden başlayarak kentin her yerini düzelteme ve iyileştirme çalışmalarına başladık. Bir ay içerisinde dört tane daha mahallede çalışma başlatacağız. Tevfikiye Mahallesi, Peker Mahallesi, İngolstadt Bulvarı ve Çarşı Bulvarı komple yenilenecek. Bunların ihaleleri şu anda hazırlanıyor” diye konuştu.

BAŞKAN ERGÜN: 'MANİSA’DA 22 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA VAR'
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 16:18:04
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 16:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet demir IP: 188.3.154.xxx Tarih : 7.10.2010 11:52:46

bir de marifet gibi anlatıyor her yer patates tarlası birini doğru düzgün bitir sonra öbürüne başla alternatif yol kalmadı köyler bile daha düzgün şu haliyle