5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

7 hırsızlık zanlısı tutuklandı

MANİSA'DA HIRSIZLIK SUÇUNDAN YEDİ KİŞİ TUTUKLANDI

Manisa'da, hırsızlık yaptıkları tespit edilen yedi kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk alanında son zamanlarda meydana gelen trafo, enerji nakil hattı ve kış mevsiminde boş kalan bağ evlerindeki tarım ve iş makineleri hırsızlığına yönelik yaptığı faaliyetlerle ilgili yazılı bilgi verdi. Buna göre, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı'nca Muradiye beldesinde bir büfeden hırsızlık olayında 2 şahıs, küçük ölçekli sanayi bölgesinde bir fabrika bahçesinden hurda trafo ve demir çalan 1 şahıs ile bir işyerine ait enerji nakil kablosu hırsızlığı yaparken

suçüstü yakalanan 4 şahıs olmak üzere toplam 7 kişi, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Saruhanlı ilçesi Gümülceli beldesinde 21 Şubat günü saat 02.00 sıralarında bir bağ evi önünde çalınan tarım aleti ile ilgili yapılan takip sonucunda, 3 şüpheli çaldıkları tarım aleti ile birlikte merkez ilçeye bağlı Yeşilköy civarında yakalandı. Hırsızlıkla mücadele kapsamında etkin tedbirlerin devreye sokulduğu il genelinde, emniyet ve asayişin korunması, halkın huzur ve güveninin artırılması maksadıyla başlatılan çok yönlü çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 15:41:05
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 17:58:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?