5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ahmet Kurşun unutulmadı

AHMET KURŞUN'U SEVENLERİ UNUTMADI

Eski Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve aynı zamanda yerel Gündem Gazetesi'nin imtiyaz sahibi olan Ahmet Kurşun anısına, ölümünün 52. gününde iki ayrı noktada lokma döktürüldü.

Gündem Gazetesi önünde ve daha sonra da onun için ayrı öneme sahip olan Fenerbahçeliler Derneği önünde düzenlenen lokma etkinliklerine ilgi büyüktü. Gündem Gazetesi önündeki programa Ahmet Kurşun'un ailesinin yanı sıra Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Koşar, Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Malik Biber, Fenerbahçeliler Derneği önündeki lokma dökümüne ise Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Kızılay Derneği Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, eski bakanlardan Rıza Akçalı, eski belediye başkanları Bülent Kar ile Zafer Ünal, ayrıca milyonluk bağışlarıyla tanınan işadamı Hakkı Keleşoğlu katıldı. Programda, bir yandan halka lokma dağıtılırken diğer yandan Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu'ndan gelen 100'e yakın Fenerbahçeli öğrenciye da meyve suyu ve çikolata ikram edildi.

Vali Celalettin Güvenç, Ahmet Kurşun'un Manisa basını için önemli bir kayıp olduğuna dikkat çekerek, “Ahmet Kurşun ağabeyimiz genç gazetecilere örnek olacak bir insandı. Allah rahmet eylesin” dedi. Ahmet Kurşun'un eşi İmren Kurşun, çocukları Savaşan ve Nihan Kurşun ile biraraya gelen İşadamı Hakkı Keleşoğlu, İmren Kurşun'un elinden öperek har zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

AHMET KURŞUN'U SEVENLERİ UNUTMADI
AHMET KURŞUN'U SEVENLERİ UNUTMADI
AHMET KURŞUN'U SEVENLERİ UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 16:53:02
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 18:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?