5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Alaşehir polisinden örnek davranış

ALAŞEHİR POLİSİNDEN ÖRNEK HAREKET

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede tespit edilen, 07-17 yaş arası muhtaç durumdaki kimsesiz ve yardıma muhtaç 50 çocuğun yiyecek, giyecek ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Alaşehir'de annesi ve babası olmayan, yardıma muhtaç durumdaki çocuklar, Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edildi. Daha sonra ihtiyaçları belirlendi. Okula gidiş gelişleri, devam-takipleri, hafta sonlarını nasıl geçirdikleri takip edildi. Hafta içi okula giden çocuklar, hafta sonları da değişik sportif etkinliklerle kontrol altında tutulmaya başlandı. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin kendi aralarında topladıkları yardımlar ve sivil toplum örgütlerinden yapılan desteklerle çocukların giyecek ve kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Giyecek ve kırtasiye yardımları İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı. Törene katılan Kaymakam Musa Uslan, "İlçe Emniyet Müdürlüğü'müz polislik ve çocuk büro amirliği ile ortaklaşa geliştirdikleri proje ile annesi babası olmayan veya muhtaç durumda olan yaklaşık 50 çocuğumuzu takip altına almıştır. Bu çocuklarımızın her türlü ihtiyaçları karşılandığı gibi, okul hayatları ve günlük hayatlarında katılabilecekleri sosyal etkinlikler de kontrollü olarak polislerimiz tarafından yapılmaktadır. Bugün çocuklarımızın giyecek ve kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Uygun zamanlarda gerekli ihtiyaçları karşılanmaya devam edilecektir. Amacımız kimsesiz ve muhtaç çocuklarımızı topluma kazandırmak, onların geleceklerini teminat altına almak olacaktır." dedi. Çocuklara hitap eden Kaymakam Uslan, "Polislerimiz sizin asayiş ve güvenliğinizi sağladığı gibi, sizin geleceğinizi de düşünüyor. Sağ olsunlar. Bizlerin ve polis amcalarınızın sizlerden tek isteği derslerinize çalışın. İyi çalışınca iyi notlar alınıyor, sizler de seviniyorsunuz. Öğretmenleriniz de, aileleriniz de seviniyor. Bizlerin sizlerden tek isteği bu." diye konuştu.

Yardımların dağıtılmasından sonra öğrencilere kuru pasta ve meşrubat ikram edildi. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü önünde topluca hatıra fotoğraf çektirildi.

ALAŞEHİR POLİSİNDEN ÖRNEK HAREKET
ALAŞEHİR POLİSİNDEN ÖRNEK HAREKET
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 13:01:01
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 20:18:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan Dönmez IP: 94.121.190.xxx Tarih : 27.10.2010 09:52:03

 Bir teşkilatı örnek gösterecegim diye o yardım alan çocukları deşifre etmek ne derece dogru bir hareket acaba,bu bir psikologa sorulsun bakalım ne diyecek, reklam yapılırken bazı yıkıntılarıda düşünmek lazım.en iyi yapılan yardım gizli yapılan yardımdır.