5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Alaşehir'de ödüllü atık pil kampanyası

ALAŞEHİR'DE ÖDÜLLÜ ATIK PİL KAMPANYASI

Alaşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, çevre duyarlılığına destek amacıyla "Atık Pil Toplama" kampanyası protokolü imzaladdı.

Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş'ın makamında imzalanan protokole göre, kampanyaya destek veren okullara belediye tarafından değişik ödüller verileceği belirtildi. Başkan Kadir Daş, çevre bilincini geliştirmek, çevreyi korumak amacıyla bu tür sosyal etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, "Kampanyamıza öğrencilerimizin yanı sıra tüm mahalle muhtarlarımız, kurumlarımız da destek verecek. Güzel çevre, mutlu yaşam için el ele çalışacağız."dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ayhan Yılmaz da, "Çevre bilincini küçük yaşta aşılayabilmek, öğretmek için okullarımızla beraber kampanyaya katılıyoruz. Kampanyaya tüm okullarımız katılacak. Amacımız, bu tür etkinliklerle hem çevre bilincini geliştirmek, hem de geleceğimiz için temiz bir doğa yaratmak."diye konuştu.

Kampanya 2 Haziran 2011 tarihine kadar sürecek. Kampanyada kilo bazında en çok atık pil toplayan birinci okula diz üstü bilgisayar, ikinci okula netbook ve üçüncü olan okula da lazer yazıcı hediye edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 23:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?