5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Başkan Aktürk taburcu oldu

BAŞKAN TUNA AKTÜRK TABURCU OLDU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde başarılı bir bel fıtığı ameliyatı geçiren Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı ve Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk bugün taburcu oldu.

Uzun bir süredir bel fıtığı tedavisi gören, son zamanlarda ise ağrıları dayanılmaz hal alan Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Balıkesirspor Başkanı olan Tuna Aktürk, 11 Ekim günün CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne yatırılmıştı.

Beyin Cerrahı Doç. Dr. Cüneyt Temiz'in yaptığı başarılı ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Başkan Aktürk, doktor ve hemşirelere teşekkür etti. Kendisini çok iyi hissettiğini ifade eden Başkan Aktürk, “Celal Bayar Üniversitesi Manisa'ya çok güzel bir hastane kazandırmış. Pazartesi geldiğim hastanede dün ameliyat oldum. Bugün de taburcu oluyorum. Bu hızlı iyileşmeyi burada görev yapan doktor ve hemşirelere borçluyum.” dedi. Başkan Tuna Aktürk ayrıca kendisini yalnız bırakmayan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, başkan yardımcıları ve hemşehrisi olan Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'e de teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN TUNA AKTÜRK TABURCU OLDU
BAŞKAN TUNA AKTÜRK TABURCU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 12:55:02
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 14:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?