5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Birileri bağcıyı dövmek istiyor!

MANİSA BELEDİYESİ'NE YENİ ARAÇLAR

Manisa Belediyesi tarafından araç parkına katılmak üzere önceki hafta yola çıkan ve aralarında tam donanımlı hayvan toplama ve bakım aracının da bulunduğu filo 12 Ekim 2010 itibariyle belediyeye teslim edildi.

Manisa Belediyesi’nin 5,5 milyon TL tutarındaki araç ve iş makinesi yatırımı arasında yer alan 6 adet damperli kamyon, 2 adet cenaze aracı, 2 adet Park-Bahçe İşleri’nde kullanılacak açık kasa kamyonet, 1 adet itfaiye öncü aracı, 4 adet 13 ve 18 metre merdivenli 6,5 ton itfaiye arazözü ve 1 adet Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde kullanılacak tam donanımlı hayvan bakım ve toplama aracı ile 1 adet Su İşleri Müdürlüğü’nde kullanılacak kanal açma aracı, 12 Ekim 2010 tarihi itibariyle Manisa Belediyesi bünyesine katıldı. Manisa Belediyesi eski Şantiye Alanı’na gelen araçların yasal prosedürlerinin tamamlanmasının ardından hemen hizmete gireceği belirtildi. Araçların temin edildiği Devlet Malzeme Ofisi ve İller Bankası’ndaki bürokratik işlemlerin uzaması ve zamanında gerekli izinlerin alınamaması nedeniyle teslimatı 4 gün geciken araçların gelmesiyle müdürlüklerin araç ihtiyacı minimuma indirgenmiş oldu.

Hayvanları Koruma Derneği Manisa Şubesi yönetiminin 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde kendilerini ziyarette gündeme getirdikleri araç talebi ile ilgili söz verdiklerini de hatırlatan Başkan Ergün, “5,5 milyon TL tutarındaki iş makinesi ve araç yatırımımız ardından Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde çalışacak olan tam donanımlı hayvan bakım ve toplama aracı da bu gelen araçlar arasında bulunuyor. Bugüne kadar aldığımız bütün araçları İller Bankası ve Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla aldık. Bu nedenle bir çok bürokratik işlemle uğraşılıyor.Son olarak araçların gelişi bu nedenlerden dolayı 4 gün gecikti. Ancak verdiğimiz sözün her zaman arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Verdiğimiz sözü unutmayız hangi sözü ne zaman nerede verdiğimizi iyi biliriz. Hayvanları Koruma Derneği’ne vermiş olduğumuz araç sözü de yerine getirilmiş oldu. Bizi ziyaretlerinde bir hafta içinde yeni aracın geleceğini belirtmiştik ancak yasal prosedürler ve firmanın gecikmesi ihtimal dahilinde yoktu. Üzüm yemek önemli olan ancak birileri bağcıyı dövmek istiyor. Her zaman söylediğimiz gibi biraz sabır gösterilince ortaya güzel işler çıkıyor” dedi.

MANİSA BELEDİYESİ'NE YENİ ARAÇLAR
MANİSA BELEDİYESİ'NE YENİ ARAÇLAR
MANİSA BELEDİYESİ'NE YENİ ARAÇLAR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 13:37:03
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 13:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?