5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Çiftçilere bireysel emeklilik anlatıldı

ÇİFTÇİLERE BİREYSEL EMEKLİLİK ANLATILDI

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çökelek köyünde bulunan 354 sayılı Çökelek Tarım Kredi Kooperatifi ile Groupama Sigorta şirketinin birlikte hazırladığı bireysel emeklilik toplantısı, Sağ Sahil Sulama Birliği toplantı salonunda yapıldı.

Bireysel emeklilik toplantısının açılış konuşmasını Çökelek Tarım Kredi Kooperatifi Ziraat Mühendisi Meltem Dinç yaptı. Dinç, tüm ortakların Tarım Kredi Kooperatifleri'nin imkanlarından faydalanmalarını gerektiğini ifade ederek “Bu imkanlardan faydalanmanız için kooperatife ortak olmanız gerekiyor. Bu sayede sizlere her türlü imkan sağlanacaktır. Çiftçilerimizin geleceğe daha iyi bakmaları için Groupama yetkilileri ile bireysel emeklilik hakkında da ortaklarımıza bilgilendirme toplantısını sağladık” dedi.

Groupama Sigorta şirketinin çiftçilere verdiği bireysel emeklilik hakkındaki bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak Groupama emeklilik ekip lideri Didem Taşkın ve Groupama emeklilik bireysel güvence danışmanı Aysel Büyükler'de katıldı. Ekip Lideri Didem Taşkın; “Groupama emeklilik ile bereketli emeklilik planının farkını doya doya yaşayın. Bireysel emeklilik sistemi devletin sunduğu mevcut emekliliğin yanında 2. bir emekliliktir ve emeklilik dönemimizde sizlere ek gelir sunma amacı taşır. Sisteme katılabilmeniz için tek koşul medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olanızdır. Groupama emeklilik ve Tarım Kredi Kooperatifleri işbirliği ile güvenli, mutlu ve huzurlu bir emeklilik yaşayın.” diye konuştu.

ÇİFTÇİLERE BİREYSEL EMEKLİLİK ANLATILDI
ÇİFTÇİLERE BİREYSEL EMEKLİLİK ANLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 13:48:00
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 17:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?