5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İşte yılın sağlık müdürü

MANİSA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ZİYA TAY'A ÖDÜL

Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay, Yılın Sağlık Müdürü Ödülü'nü Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği (SAYED) Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurultay Başkanı Prof. Dr. Metin Doğan'ın elinden aldı.

SAYED tarafından 20-24 Ekim 2010 tarihleri arasında, Antalya Belek'te düzenlenen “SAYED 2010 3'üncü Ulusal Sağlık Kurultayı”nda bu yıl ilk olarak ödül töreni düzenlendi. Dernek tarafından yapılan 'Yılın İl Sağlık Müdürü' ödülü değerlendirmesinde en başarılı 10 İl Sağlık Müdürü arasında yer alan ve Manisa'da 7 yıldır görev yapan Dr. Ziya Tay ödüle layık görüldü.

Sağlık Bakanı Prof. Dr Recep Akdağ, Sağlık Bakanlığı Müsteşar ve Yöneticilerinin yanı sıra Türkiye genelindeki 2 bini aşkın İl Sağlık Müdürleri, başhekimleri ve hastane müdürlerinin katıldığı “SAYED 2010 3'üncü Ulusal Sağlık Kurultayı” Antalya Belek'te yapıldı. Kurultay kapsamında “Yılın İl Sağlık Müdürleri” “Yılın Başhekimleri” “Yılın Hastane Müdürü” “Yılın Başhemşiresi” “Yılın Doktoru” “Yılın Hemşiresi” “Yılın İdari Personeli” dallarında gerçekleştirilen ve adayların kariyeri, ünvanı, bilimsel çalışmaları, mesleki deontolojisi, kurum içi performansı, arkadaş ve çevreyle uyumu, olumlu sicili, çalıştığı kuruma katkıları gibi birçok kriterin esas alındığı birinci SAYED ödülleri sahiplerini buldu. Yılın İl Sağlık Müdürleri ödül değerlendirmesinde Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay'ında 7 yıllık yöneticiliği süresince göstermiş olduğu başarı ödüle layık görüldü. Ödül töreni sonrası duygu ve düşüncelerini aldığımız İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay şöyle konuştu; “Manisa'ya Sağlık Yöneticisi sıfatıyla yaptığımız çalışmalardan dolayı böyle bir ödülü getirmiş olmaktan çok mutluyum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarının arkasında uyumlu bir ekip çalışması vardır. Bu ödülü Manisa'ya getirmemizi sağlayan Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan idareci ve personelimi kutluyorum. Öte yandan Manisa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sami Karakoç'un Yılın Başhekimi Ödülü'ne layık görülmesi bizim için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı olmuştur. İlimizin Sağlık alanında iki ödülle onurlandırılmasından mutluyum. Manisa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sami Karakoç ve ekibini bu başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha kutluyorum.”

MANİSA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ZİYA TAY'A ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 17:14:00
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 17:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?