5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İzmir Caddesi'nde asfalt çalışması

İZMİR CADDESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İzmir Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan kaldırım ve bordür çalışmasının ardından başlayan asfaltlama çalışmasını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil'den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, çalışmayı yapan yüklenici firmanın ilk kez İzmir Caddesi'nde kullandığı freze makinesini de inceledi. Hafta başında çalışmasına başlanan Karaköy hattı, Kırmızı Köprü hattı, Meteoroloji hattında kaldırım ve bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün de bu işi yapan müteahhit arkadaşımız, yeni bir freze makinesi almış. Bunun ilk defa bu caddemizde uygulamasına başladık. Ben kendisine iyi günlerde kullanmasını, kazasız belasız kullanmasını temenni ediyorum. Buradaki çalışmalarımız Allah nasip ederse hafta sonu bitmiş olacak” dedi.

Çalışmaların sürdüğü İzmir Caddesi esnafıyla da sohbet eden Başkan Ergün, hafta sonu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölge esnafının yeni haftaya rahat bir şekilde gireceğini söyledi, “İzmir caddesinde TEDAŞ çalışmalarını tamamladı. Sonrasında biz kaldırım bordür işine girdik ve bitme noktasına geldik. Burada son olarak asfalt işine başladık. Hepsi tamamlandığında İzmir Caddesi kentin prestij bulvarlarından olacak” diye konuştu.

İZMİR CADDESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 16:01:02
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 16:15:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?