5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Keleşoğlu DP'den istifa etti

KELEŞOĞLU DP'DEN İSTİFA ETTİ

Son dönemlerde yaptığı bağışlarla adı gündemden düşmeyen 60 yıllık Demokrat Partili (DP) Manisalı iş adamı Hakkı Keleşoğlu, partisinden ani bir kararla istifa etti.

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halis Teker'in daveti üzerine dernek üyeleri ile yemekte bir araya gelen iş adamı Hakkı Keleşoğlu'na yemek sırasında gelen bir mesaj, Keleşoğlu'nu 60 yıllık partisinden istifa ettirdi. Yemek sırasında DP Genel Merkez yetkililerinden Binali Toprak'ı arayan Keleşoğlu, istifa ettiğini ve DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un istifadan haberdar edilmesini istedi.

Yemek sırasında partiden olmayan birinden olduğu iddia edilen bir kişiden Özel Kalem Müdürü Belgin Acun'un cep telefonuna, "Hakkı ağabeyi Konak İlçe Onursal Başkanı yapacaklar ve plaket verecekler" şeklinde bir mesaj geldi. Acun'un mesajı Keleşoğlu'na iletmesiyle birlikte Hakkı Keleşoğlu, Konak Merkez İlçe Başkanlığı'na yeni seçilen Gamze Sanıvar'ı cep telefonundan arayarak, "Benim cep telefonum var, ev telefonum var, iş telefonum var, yerim yurdum belli. Madem 60 yıldır canla başla uğruna mücadele

ettiğim partimin Konak İlçe Başkanlığı'nın Onursal Başkanlığı'na getirileceğim, neden başkaları bana mesaj atıp benim Onursal Başkan gösterileceğimi haber veriyor. Bu partinin İl Başkanı var, Merkez İlçe Başkanı var, Konak İlçe Başkanı var. Ben bir mesajla mı haberdar edilecektim. DP İzmir İl Başkanı Fatih Dalan'dır. İkinci Başkan da Osman Varol. Ancak parti tamamen Varol'un güdümüne sokulmuştur. Benim ailem 60 yıldır Demokrat Partili. Bu parti acemilere teslim edildi. Yazıklar olsun. Dalan ve ekibine

başlarılar diliyorum. Ama şunu unutmasınlar ki iki elim bu partiyi bu noktaya getirenlerin yakasında olacaktır. Ben hayırlı olsuna gidiyorum. DP İl Başkan Yardımcısı Osman Varol bana, "Kimsin, tanıyamadım" diye sorular soruyor. Ben bu partinin 60 yıldır uğrunda canla başla çalışan adamıyım. Bugüne kadar yaptığım yardımları parti gözetmeksizin yaptım. Ramazan ayında iftarlar verdim ama maalesef Dalan ve ekibi bilmem hangi otelin 31'inci katında iftar yapıyor. Bu parti işte bundan dolayı halktan kopuyor.

Halka tepeden bakan bir parti noktasına getirildi. İşte bundan dolayı Türkiye siyasetine damgasını vuran Demokrat Parti kaybetti. Ben tecrübesiz bir insandan hakaretler duyacak bir isim değilim. Ben herşeyimle 60 yıldır kendimi bu partiye adadım. Şu an itibariyle içim kan ağlayarak 60 yıllık partim olan Demokrat Parti'den istifa ediyorum" diye konuştu.

KELEŞOĞLU DP'DEN İSTİFA ETTİ
KELEŞOĞLU DP'DEN İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 14:19:02
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 15:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?