5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Köprübaşı köprüsüne kavuşuyor

KÖPRÜBAŞI YENİ KÖPRÜSÜNE KAVUŞUYOR

Köprübaşı ilçesinde devam eden yol genişletme çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde bulunan Yeregiren deresi üzerindeki köprünün yenisi tamamlanma aşamasına geldi.

Salihli-Köprübaşı ve Demirci ilçelerini bağlayan yolda genişletme çalışmaları hızla devam ederken, 100 kilometrelik kara yolunun Köprübaşı ilçesi bölümündeki yeni köprülerin yapımı da devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan ve artık ihtiyaca cevap veremeyen Yeregiren deresi üzerindeki köprünün sökülmesinin ardından yerine yapılan büyük köprü, tamamlanma aşamasına geldi.

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen yaptığı açıklamada, "Köprü inşaatı için yıkılan eski köprü nedeniyle ulaşım, ihale süresi bitimine kadar dere üzerine kurulan büzler ve dolgu toprak ile sağlanmaya çalışılmıştır. Fakat bu şehirler arası ulaşımı ve ilçe merkezinin trafiğini kötü yönde etkilemiştir. Sorunun çözümü yönünde yapılan görüşmeler neticesinde köprü inşaasının ihale süresi bitmeden inşaat bitirilmeye çalışılmıştır. Böylece ilçenin ulaşım sıkınıtısını ve inşaatın getirdiği diğer sıkıntıları en kısa sürede çözmüş bulunmaktayız. " dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 15:31:00
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 15:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?