4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MAGİAD üyelerine ucuz elektrik

MAGİAD ÜYELERİNE DAHA UCUZ ELEKTRİK

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD), üyelerine daha ucuz elektrik enerjisi sağlamak için Anadolu Enerji ile protokol imzaladı.

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) ile Anadolu Enerji arasında imzalanan protokol kapsamında aylık 800 TL’nin üzerinde elektrik faturası ödeyen dernek üyelerine, yüzde 20 oranından başlayan indirim sağlanacak. Dernek binasında düzenlenen protokol imza törenine Dernek Başkanı Ömer Özkara, yönetim kurulu üyeleri ile Anadolu Enerji Ege Bölge Müdürü Mehmet Duman, Anadolu Enerji Ege Bölge Satış Temsilcisi İdris Şendil katıldı. Türkiye’de elektrik enerjisi sektörünün artık özelleşmeye başladığını belirten Anadolu Enerji Ege Bölge Müdürü Mehmet Duman, devletin birkaç yıl içinde elektrik enerjisi üretimi ve satışından elini çekeceğini kaydetti. Türkiye’nin elektrik enerjisinin yüzde 20’sini Anadolu Enerjinin karşıladığını ifade eden Duman, “Türkiye’nin enerji üretiminin ve satışının önemli bir kısmını elimizde bulunduruyoruz. Devlete elektrik enerjisi sattığımız gibi, özel sektöre de elektrik enerjisi satıyoruz. Türkiye genelinde şuanda Anadolu Enerji'nin 6 bin abonesi bulunmaktadır. Manisa’da ise 60 abonemiz var. 2001 yılında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın aldığı bir karar doğrultusunda yıllık enerji tüketimi 30 bin KW’tın üstünde elektrik tüketen aboneler, enerjilerini özel sektörden alabilecekler. Bu şekilde sanayicilerimiz elektriği en ucuza sağlayan özel firmalardan elektriğini alabilecek.’’ dedi.

MAGİAD ile imzalanan protokol çerçevesinde, aylık 800 TL’nin üzerinde elektrik faturası ödeyen üyelerin kendilerine abone olup elektrik enerjisini yüzde 20 oranında daha ucuza alabileceğini belirten Duman,“Protokol ile genç işadamlarımız elektrik enerjisinde tasarruf sağlayabilecekler. Yüzde 20’lik indirim aylık kullandıkları elektrik enerjisine göre artabilecek. Ayrıca Anadolu Enerjiye abonelikleri ücretsizdir.’’ dedi.

MAGİAD Başkanı Ömer Özkara ise, derneğin 200 üyesinin bulunduğunu belirterek, “Bu protokol üyelerimiz için önemli bir avantaj. Bütün üyelerimizin bu fırsattan yararlanacağına inanıyoruz. Üyelerimizin ticaret hayatlarında yenilikler ve kolaylıklar katmak için çalışmalarımız devam edecek’’ dedi.

Konuşmaların ardından MAGİAD Başkanı Ömer Özkara ile Anadolu Enerji Ege Bölge Müdürü Mehmet Duman, protokole imza attılar.

MAGİAD ÜYELERİNE DAHA UCUZ ELEKTRİK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 17:01:02
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 18:52:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?