5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisa TRT 6'da tanıtılacak

MANİSA, TRT 6 EKRANINDA TANITILACAK

Manisa İli Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin katkıları ile beş gün boyunca TRT 6 ekranında Manisa Mesir'i, Manisa Kebabı, Yamaç Paraşütü, Roman oyunları, Spil Dağı gibi özelliklerini ekranlarına taşıyarak tanıtım yapacak olan 'Noşi Can Be' (Afiyet Olsun) adlı programın çekimleri yapılıyor.

TRT 6'nın kültür ve sanat programı olan, yönetmenliğini Murat İnga, Prodüktör Amiri Abdullah Toprak ve sunuculuğunu A. Selam Akinci ile Nalim Teymur'un yaptığı 'Noşi Can Be' yarışma programının çekimleri renkli görüntülere sahne oldu. 4 gün boyunca Manisa'da çekimler yaparak kentin kültürünü ve tüm güzelliklerini ekranlara taşıyacak olan 15 kişilik TRT 6 ekibi, Mesir'i, Manisa Kebabı, Yamaç Paraşütü, Roman oyunları, Spil Dağı gibi Manisa'nın ön plana çıkan yönlerinin çekimlerini yaptı. Bugün de 10 kişinin katılımı ile 75.Yıl Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yemek yarışması yapıldı. 10 yarışmacı burada hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar Manisa yöresine ait yaptıkları yemeklerle hünerlerini sergilediler. Birinci olmak için ter döken yarışmacılar arasından Gazeteci Selman Tür birinci olurken Naim Karagülle de ikinci oldu.

Noşi Can Be programın Yönetmeni Murat İnga, tüm Manisalıları yarın Polis Lokali yanında Spil Dağı eteklerinde gerçekleştirilecek Nevruz ateşi programına davet etti. Prodüktör Abdullah Toprak, Manisa ilinde yapılan Noşi Can Be adlı programın 21-25 Mart tarihleri arasında toplam 5 gün boyunca her gün saat 18.00'de yayınlanacağını duyurdu.

MANİSA, TRT 6 EKRANINDA TANITILACAK
MANİSA, TRT 6 EKRANINDA TANITILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi 17:52:03
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 18:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?