5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Oda başkanları toplanıyor

EGE BÖLGESİ ODA VE BORSA BAŞKANLARI MANİSA'DA TOPLANIYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) bağlı oda ve borsa başkanları 22 Ekim Cuma günü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Anemon Otel’de buluşuyor.

Ege Bölgesi’nde yer alan 53 oda ve borsa başkanın davet edildiği zirve toplantısında Ege’nin sorunları masaya yatırılacak. 2 Kasım 2010 tarihinde Ankara’da yapılacak olan 6. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nın ön hazırlığının yapılacağı toplantıda Ege Bölgesi’nin sorunlarını anlatacağı bir sözcü seçimi yapılacak. 2 Kasım Günü TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleşecek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı şurada, Manisa’da yapılan toplantıda seçilen bölge sözcüleri 10 dakika içinde bölgedeki ticaret ve sanayinin önündeki engeller ve çözüm önerilerini içeren konuşmalar yapacaklar.

Bu yüzden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde 22 Ekim Cuma günü yapılacak toplantı Ege Bölgesi için büyük önem taşıyor.

Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz, "Toplantıya katılacak oda ve borsa başkanlarımız kendi il ve ilçelerinde yaşadıkları sorunları anlatacaklar. Ve bu sorunlar seçilecek bölge sözcümüz aracılığı ile hem başbakanımıza aktarılacak, hem de gerekli bakanlıklara hazırlanacak bir raporla iletilecek. 2 Kasım’da 6.’sı yapılacak Şura için yapacağımız bu ön hazırlık toplantısı büyük bir önem taşıyor." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 15:46:03
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 17:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?