5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Romanlardan valiye ziyaret

ROMANLARDAN VALİ GÜVENÇ'E ZİYARET

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Roman Merkezi Federasyonu ve Akhisar Çağdaş Romanlar Dernek Başkanı Erdoğan Şener ile biraraya gelerek, Manisa'da romanlar ile ilgili yürütülen çalışmaları değerlendirdiler.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Şener ile birlikte Manisa Romanlar Dernek Başkanı Ali Ortaç, Saruhanlı Romanlar Dernek Başkanı İbrahim Gönen, Turgutlu Romanlar Dernek Başkanı Saffet Gündürü, İshakçelebi Romanlar Dernek Başkan Yardımcısı Selçuk Buha, Roman Merkezi Federasyon Sekreteri Ali Hepyılmaz ve Manisa Romanlar Dernek Sekreteri Kenan Günüç yer aldı.

Başkan Şener, Vali Celalettin Güvenç ile birlikte çok güzel işlere imza attıklarını, Manisa Merkeze bağlı Selimşahlar beldesinde 144 konutun inşaatının başlamasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Akhisar’da da 451, Saruhanlı’da 150, Turgutlu’da 160, İshakçelebi’de 50 konut yapımının gündemde olduğunu söyledi. Saruhanlı’da planlanan 150 konut için belediyenin yer gösterdiğini, Turgutlu’da yapılacak konutların da belediye tarafından uygun görüldüğünü belirten Dernek Başkanı Şener çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:“Akhisar Çağdaş Romanlar Derneği olarak madde bağımlısı gençlerin tedavisi ve topluma kazandırılması amacıyla proje çalışmamız sürüyor. Bu projede, Akhisar Hacı ishak Mahallesi'nde Çağdaş Romanlar Derneği Okuma Salonu ve Kültür Merkezi faaliyete geçmek üzere. Bu merkezimizde Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen görevlendirecek. Bu projemizin en büyük paydaşı olan Ufuk Okumayı Teşvik ve Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile 6 bilgisayar desteği verecek olan Telekom İl Müdürü İsmail Uzel’e ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Projelerimiz devam edecek.”

Turgutlu Romanlar Dernek Başkanı Saffet Gündürü de, Turgutlu’daki Roman vatandaşların sağlık taramasından geçirilmesi talebini Vali Güvenç’in olumlu karşılamasından dolayı teşekkür etti.

Vali Celalettin Güvenç de roman vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesi için dernek temsilcileriyle sürekli biraraya gelerek çalıştıklarını ve güzel sonuçlar aldıklarını, bundan sonra yapacakları güzel projeleri her zaman destekleyeceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 18:18:05
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 18:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?