5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Süleyman Boğaz güven tazeledi

KIRKAĞAÇ ZİRAAT ODASI BAŞKANI SÜLEYMAN BOĞAZ GÜVEN TAZELEDİ

Kırkağaç Ziraat Odası kongresinde delegeler 18 yıllık Başkan Süleyman Boğaz'a güven oyu verdiler.

Kırkağaç Belediyesi toplantı salonunda yapılan kongreye Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Solman, Kırkağaç Belediye Başkan Vekili R. Engin Ümmetoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Tavşancı, İl Genel Meclis Üyeleri Özcan Ergin, Ramis Işık, İsmail Yılmaz, Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin, CHP Milletvekili Aday Adayı Abdullah Saka, Soma Ziraat Odası Başkanı Adil Yörük, Gölmarmara Ziraat Odası Başkanı Erdal Ziyan, Gördes Ziraat Odası Başkanı Süleyman Bayram, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Hayırsever İşadamı Hasan Kirazoğlu ve delegeler katıldı.

Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boğaz yönetimde 4 yıl görev alan Kayadibi Mahallesi delegesi İbrahim Erdem'in ve Süleyman Boğaz'ın hazırladığı iki liste ile seçime gidildi. Ziraat Odası Genel Sekreteri Emin Özarı tarafından 2007-2010 yıllarının faaliyet raporları ve 2011 - 2014 yılları tahmini gelir gider bütçesi okunarak meclis tarafından oy çokluğu ile kabul edildi. Adaylardan İbrahim Erdem yaptığı konuşmada mevcut başkan Süleyman Boğaz'dan oy istedi ve Ziraat Odası'nın imkanlarının ilçe tarımının geliştirilmesi için kullanılmadığını iddia ederek, "Ben seçilirsem Oda'nın tüm imkanlarını çiftçilerimize sunacağım" dedi. Mevcut başkan Süleyman Boğaz da son kez aday olduğunu belirterek, “18 yıldır ilçemizde çiftçilerimiz için çalıştık bundan sonra da onlar için çalışacağız. Hatta çiftçimizin önünde eğiliriz. Ayrıca bugün burada bulunan ve bulunmayan tüm Kırkağaçlı çiftçilerimize ve bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde oy kullanan 51 delegenin 37 oyunu Süleyman Boğaz, 14 oyunu ise İbrahim Erdem aldı. 1993 yılında Mustafa Münger'den başkanlığı devralan Süleyman Boğaz bir dönem daha Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı'na seçildi.

KIRKAĞAÇ ZİRAAT ODASI BAŞKANI SÜLEYMAN BOĞAZ GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 17:05:01
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 18:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?