5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ünal yeniden aday

FADIL ÜNAL, MANİSA BARO BAŞKANLIĞI İÇİN YENİDEN ADAY

Manisa Barosu Başkanı Avukat Fadıl Ünal, yapılacak genel kurulda tekrar başkan adayı olduğunu açıkladı

Palm City Otel'de düzenlediği toplantıda Manisa Barosu Başkanlığı'na tekrar aday olduğunu açıklayan Fadıl Ünal, "Baromuzun Ekim 2010 Olağan Genel Kurulu'nda, geçen iki yıllık döneme ilişkin değerlendirme yaparken, gelecek dönemin yönetim organlarını da belirleyeceğiz. Tamamlamakta olduğumuz bu çalışma dönemine başlamadan önce onayınıza sunduğumuz çalışma önceliklerimiz; Türkiye Cumhuriyeti'ni var eden temel değerlere sıkı sıkıya bağlılık, baromuzun kurumsal kimliğini güçlendirme, saygın, etkin ve üretken

baro yönetimi, idari ve mali yapının restorasyonu, saydam, kararlı ve bütünsel yönetim tarzı, baronun kamusal hizmetlerinde niteliklilik ve dürüstlük, yargı organları ve idareyle eşitlik ve karşılıklı saygı temelinde ilişki, meslek sorunlarına ve meslektaşlarımızın gereksinmelerine duyarlı ve müdahil yönetim anlayışı, savunma mesleğinin standartlarını yükselten mesleki eğitim ve staj eğitimi idi. Görev süremiz içerisinde bu ilkeler doğrultusunda hizmet üretmeye çalıştık" dedi.

Önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Ünal, "Baromuzun idari yapısının düzeltilmesi, tüm meslektaşlarımızın meslek örgütünden bekledikleri kurumsal hizmetlerin ciddi, eşit, kaliteli, adil ve gecikmeksizin yerine getirilmesi temel hedefimiz oldu. Baromuzun mali kaynaklarının disipline edilerek, özenle ve sadece kurumsal hizmet amacı doğrultusunda kullanılması, Manisa Barosu'nun etkinliğini ve hizmet kalitesini arttırdı. Bu dönemde sayısız meslek içi etkinlik ve eğitim çalışmasının yanı sıra,

staj eğitim programları da zenginleştirilerek genç meslektaşlarımızın yararlanmasına sunuldu. Savunma mesleğinin geliştirilmesine yararlı olacak bilimsel yayınlar siz değerli meslektaşlarımıza ulaştırıldı. Manisa'da ve ilçelerimizde meslektaşlarımızın adliyelerde çalışma koşullarını kolaylaştırıcı ve ihtiyaçlarını karşılayacak önlemler alındı ve hizmetler gerçekleştirdik" diye konuştu.

Ünal, konuşmasını, "Sizlerden yeni dönem için güven talebinde bulunurken, yönetim önceliklerinde belirttiğimiz ilkeler doğrultusunda çalışma kararlılığımızı da ifade etmekten onur duyuyor ve saygılar sunuyorum" ifadeleriyle bitirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 21:07:00
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 09:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?