5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Validen taraftara küfür uyarısı

VALİ GÜVENÇ MAÇLARDA KÜFÜR OLMAMASINI İSTEDİ

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Olağan Genel Kurulunda Başkan seçilen Yasin Okay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Celalettin Güvenç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Celalettin Güvenç’in makamında gerçekleşen ziyarete 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yasin Okay, Genel Sekreter Abdulkadir Ilgaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nadir Uzbasan, İbrahim Ilgaz katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Okay, “Bize her zaman destek veren Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Yeni Yönetim kurulumuza desteklerinin devamını diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvenç, “Yeni yönetiminizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Sizlerden ve basından tek isteğim statlara yakışmayan kötü tezahüratın ve küfürün kaldırılması. Bunu hep birlikte başarabiliriz. Maçları izlemek için statlara gelen taraftarlar aileleri, eşleri ve çocukları ile birlikte rahatça maçları izleyebilmeli. En önemli sorunumuz bu, onun dışındaki sorunlar çözülemeyecek sorunlar değildir. Statlara yakışmayan kötü tezahüratın ve küfürün kaldırılmasıyla seyirci sayısını 15 binin üzerine çıkarırız. Tribünlerin dolu olması maçın atmosferini daha güzel bir havaya sokar ve takımımıza büyük bir destek vermiş oluruz” diye konuştu.

VALİ GÜVENÇ MAÇLARDA KÜFÜR OLMAMASINI İSTEDİ
VALİ GÜVENÇ MAÇLARDA KÜFÜR OLMAMASINI İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 18:30:05
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 20:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?