5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Valinin mutlu günü

DÜZCE VALİSİ VASİP ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ

Düzce Valisi Vasip Şahin'in mimar kızı Mimar Fatma ile Mimar Emre Memiş, Manisa'nın Soma ilçesinde yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.

23 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da yapılan nikah töreninin ardından dün gece de Soma ilçesinde Moda Aqua Park Düğün Salonu'nda düğün merasimi yapıldı.

Ahmet ve Sebahat Memiş çiftinin oğlu Mimar Emre ile evlenen Düzce Valisi Vasip Şahin'in kızı Mimar Fatma Şahin'in düğününe Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Ünlü, İzmir Konak Kaymakamı Ahmet Önal, Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene,

Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Müessese Müdürü Hakkı Duran, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, erkek ve kız tarafının yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Düğün merasiminde Soma Belediyesi halk oyunları ekibi gösteri sundu. Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Düzce Valisi Vasip Şahin'e hayırlı olması dileğinde bulunurken, genç çifte de mutluluklar diledi.

DÜZCE VALİSİ VASİP ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ
DÜZCE VALİSİ VASİP ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 16:37:03
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 17:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?